Help

General Help for Diablo, Computers, Website. Anything you may need.
User avatar

Topic author
Alan
Forum Newbie
Forum Newbie
Posts: 12
Joined: Sun Dec 04, 2016 5:28 am
Location: Metairie, La.
Twitch.TV: http://Twitch.TV/
Age: 64
Status: Offline

Help

Postby Alan » Mon Feb 27, 2017 8:48 pm

When I download the new patch update and try to unzip it I get this message. WinZip was able to extract only part of the file because it contains invalid or missing data. What am I doing wrong.

User avatar

Dyspho
Bottom Feeder
Bottom Feeder
Posts: 112
Joined: Tue Mar 29, 2016 6:21 pm
Location: So IL
Age: 31
Status: Offline

Re: Help

Postby Dyspho » Mon Feb 27, 2017 9:43 pm

I had this issue. Im not sure of the best fix. But, here is what I did. I made a folder to extract mod to. I made that folder completely excluded from my antivirus and all that jazz. I also excluded my diablo 2 directory. When dealing with d2 files and the like, I exclusively use those two excluded folders to work in.
~dys

User avatar

Moogie
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 733
Joined: Wed Feb 18, 2015 1:06 am
Age: 59
Status: Offline

Re: Help

Postby Moogie » Mon Feb 27, 2017 9:48 pm

Like Dyspho said, it most likely your antivirus. Make an exception for the mod and it should be fine. I had to do the same thing.
The power of Diablo ll gets stronger as time goes on! It keeps pulling you back!

User avatar

Topic author
Alan
Forum Newbie
Forum Newbie
Posts: 12
Joined: Sun Dec 04, 2016 5:28 am
Location: Metairie, La.
Twitch.TV: http://Twitch.TV/
Age: 64
Status: Offline

Re: Help

Postby Alan » Mon Feb 27, 2017 11:42 pm

Ok Moogie I will go try that now. thank you very much.

User avatar

Topic author
Alan
Forum Newbie
Forum Newbie
Posts: 12
Joined: Sun Dec 04, 2016 5:28 am
Location: Metairie, La.
Twitch.TV: http://Twitch.TV/
Age: 64
Status: Offline

Re: Help

Postby Alan » Tue Feb 28, 2017 12:21 am

Thank you Moogie everything is working fine now.

User avatar

Moogie
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 733
Joined: Wed Feb 18, 2015 1:06 am
Age: 59
Status: Offline

Re: Help

Postby Moogie » Tue Feb 28, 2017 12:36 am

Glad you got it going.
The power of Diablo ll gets stronger as time goes on! It keeps pulling you back!

User avatar

Topic author
Alan
Forum Newbie
Forum Newbie
Posts: 12
Joined: Sun Dec 04, 2016 5:28 am
Location: Metairie, La.
Twitch.TV: http://Twitch.TV/
Age: 64
Status: Offline

Re: Help

Postby Alan » Tue Feb 28, 2017 5:25 am

I am such a dumb #ss please forgive me Dyspho I was in such a hurry to go and play that I neglected to thank you. Please forgive me, thank you so much for your help.

User avatar

Chakka 1
Forum Newbie
Forum Newbie
Posts: 9
Joined: Thu Jan 28, 2016 9:54 pm
Status: Offline

Re: Help

Postby Chakka 1 » Fri Mar 10, 2017 12:29 am

Ok guys i was able to get on, created a character but now i can't start or get into a game. Is there something i need to do first. Also, is my old character lost? ; (... thanks in advance,

User avatar

Davenge
Wanna Be Somebody
Wanna Be Somebody
Posts: 93
Joined: Thu Dec 10, 2015 4:20 am
Status: Offline

Re: Help

Postby Davenge » Fri Mar 10, 2017 6:36 pm

What steps have you done in terms of setup?

User avatar

Chakka 1
Forum Newbie
Forum Newbie
Posts: 9
Joined: Thu Jan 28, 2016 9:54 pm
Status: Offline

Re: Help

Postby Chakka 1 » Sun Mar 12, 2017 11:47 pm

i d/l the files and followed the directions accordingly, can't load anything now. I still have the files i used to play with, so i can still get on, just can't play with them. Also, i was never able to get the game running in the first place, i had do d/l moogies files to get going. I spent the better part of the day today, trying to get this game going. Ugh...maybe just not meant to be..

User avatar

Highlander
Site Admin
Site Admin
Posts: 781
Joined: Sun Feb 15, 2015 3:44 pm
Location: Southern Highlands
Age: 102
Status: Offline

Re: Help

Postby Highlander » Mon Mar 13, 2017 1:47 am

Try uninstalling d2, then install a clean copy of d2, upgrade or downgrade it to d2 1.10. Then install LOD Expansion, then copy/paste the latest patch. Start the game with loader in compatability 2 or 3 xp pack.
Image

User avatar

Chakka 1
Forum Newbie
Forum Newbie
Posts: 9
Joined: Thu Jan 28, 2016 9:54 pm
Status: Offline

Re: Help

Postby Chakka 1 » Mon Mar 13, 2017 7:42 pm

where's the latest patch that I need. where do I install it? My old char is gone?

User avatar

Moogie
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 733
Joined: Wed Feb 18, 2015 1:06 am
Age: 59
Status: Offline

Re: Help

Postby Moogie » Mon Mar 13, 2017 8:47 pm

Yes, your old characters are gone like everyone elses. You need to follow the install instructions.
viewtopic.php?f=144&t=684
The power of Diablo ll gets stronger as time goes on! It keeps pulling you back!

User avatar

Chakka 1
Forum Newbie
Forum Newbie
Posts: 9
Joined: Thu Jan 28, 2016 9:54 pm
Status: Offline

Re: Help

Postby Chakka 1 » Thu Mar 16, 2017 2:16 pm

aww, i'm crying here. all that work.. RIP little buddy. I enjoy playing but it is too difficult to get on. I'll check in now and then, thanks for everything guys..

User avatar

Dyspho
Bottom Feeder
Bottom Feeder
Posts: 112
Joined: Tue Mar 29, 2016 6:21 pm
Location: So IL
Age: 31
Status: Offline

Re: Help

Postby Dyspho » Sat Mar 18, 2017 3:51 pm

How is it too difficult to get on? I remember you Chakka from past ladders here. This isnt nearly the first time we have gone through a wipe, together even. Also, with hades game loader, and the drag and drop install of the mod itself, getting connected to this server is quite simple. Just as simple as other apoc mods have been in the past, and way simpler than other servers I have been on. Yes it was difficult at some point for some of us. But, that was the initial launch of the largely untested, fresh, brand spankey new mod Davenge has been nice enough to cook up for us. All I'm saying is don't give up due to not understanding the machine you are using. From my experience, it is easy to install the mod, it just may be a pain for you to find the right settings that let your system run it flawlessly. I run a pretty custom rig, and getting it windowed and running like I like has been a journey. MH for me is barebones even. My newer system fights me every step of the way on that. But, it works so hell yes.
~dys

User avatar

Chakka 1
Forum Newbie
Forum Newbie
Posts: 9
Joined: Thu Jan 28, 2016 9:54 pm
Status: Offline

Re: Help

Postby Chakka 1 » Wed Mar 22, 2017 4:05 pm

well then i must be stupid because i can't this going...

User avatar

Dyspho
Bottom Feeder
Bottom Feeder
Posts: 112
Joined: Tue Mar 29, 2016 6:21 pm
Location: So IL
Age: 31
Status: Offline

Re: Help

Postby Dyspho » Wed Mar 22, 2017 4:24 pm

Nah you aren't stupid. Some of my angst in that last post was directed at some of the players that have simply given up. You are still trying just as we all did in the launch. Have you downloaded hades game loader? With any patch of d2, hades loader can down or up patch. once you have a clean 1.10 folder, make that invisible to virus protection. Make a folder with exceptions in virus protection, and download the mod files to that. Copy and paste from that folder to your d2 folder. If it doesnt work past that...we need to get creative. Does your windows defender have any functionality? We will figure this out Chakka!
~dys


Return to “Help Desk and Frequently Asked Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 

 

cron