d2data.mpq

General Help for Diablo, Computers, Website. Anything you may need.
User avatar

Topic author
blackbeared
Forum Newbie
Forum Newbie
Posts: 9
Joined: Sun Apr 24, 2016 6:09 pm
Status: Offline

d2data.mpq

Postby blackbeared » Mon May 02, 2016 11:18 pm

I followed the instruction regarding the 1.11b, everything went fine but wen I try to load the d2loader it gives me an error saying * d2data.mpq was corrupted. I even change the compatibility to xp pack 3 and tried the vid test still show the same error. Any idea how to fix it?

User avatar

Moogie
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 733
Joined: Wed Feb 18, 2015 1:06 am
Age: 59
Status: Offline

Re: d2data.mpq

Postby Moogie » Tue May 03, 2016 12:02 am

Did you also put d2loader into your main d2 folder and let it override the icon in there?
The power of Diablo ll gets stronger as time goes on! It keeps pulling you back!

User avatar

Topic author
blackbeared
Forum Newbie
Forum Newbie
Posts: 9
Joined: Sun Apr 24, 2016 6:09 pm
Status: Offline

Re: d2data.mpq

Postby blackbeared » Tue May 03, 2016 1:20 am

yes I actually the reason it becomes corrupted is when I run the LODpatch after I replace the patch and game files...if I can get d2data from ur folder same with d2char,d2exp and d2sfx it might fix my problem

User avatar

Moogie
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 733
Joined: Wed Feb 18, 2015 1:06 am
Age: 59
Status: Offline

Re: d2data.mpq

Postby Moogie » Tue May 03, 2016 2:27 am

You can download my folders. Here is the link: viewtopic.php?f=95&t=323
You can just unzip them and overwrite your installation. D2loader is already in there and it is linked to my maphack which is also there.
The power of Diablo ll gets stronger as time goes on! It keeps pulling you back!

User avatar

Topic author
blackbeared
Forum Newbie
Forum Newbie
Posts: 9
Joined: Sun Apr 24, 2016 6:09 pm
Status: Offline

Re: d2data.mpq

Postby blackbeared » Tue May 03, 2016 3:57 am

you only have d2loader inside with 2 notepad nothing else inside....is there suppose to be any other files inside that folder except d2loader? cause I don't see anything...

User avatar

Moogie
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 733
Joined: Wed Feb 18, 2015 1:06 am
Age: 59
Status: Offline

Re: d2data.mpq

Postby Moogie » Tue May 03, 2016 9:13 am

No, just that. You put D2loader in your main d2 folder. Make a shortcut on your desktop and use that to start the game.
The power of Diablo ll gets stronger as time goes on! It keeps pulling you back!


Return to “Help Desk and Frequently Asked Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 

 

cron