Methinks I have a corrupt chr boyz

General Help for Diablo, Computers, Website. Anything you may need.
User avatar

Topic author
tmaan
Not A Puppet, But A Real Boy
Not A Puppet, But A Real Boy
Posts: 359
Joined: Fri Feb 20, 2015 6:35 am
Location: Milwaukee, Wi
Twitch.TV: http://Twitch.TV/
Age: 57
Status: Offline

Methinks I have a corrupt chr boyz

Postby tmaan » Sat Aug 15, 2015 1:01 am

It's my #2 rune mule and she's full.
I try to join or start a game with her (sorc) and the game freezes at the entry screen and does nothing until I hit escape. No fail messages at all, just sits there and does nothing. I left it sit on #2 comp for 20 minutes, nothing...
When I hit escape the game crashes on the Win 7 machine but not the XP machine, but never crashes until I hit escape...
I seem to remember reading that if you have a chr full of one square items that they were prone for corruption, does my memembering sound right?

If someone could check into her health I would be grateful. I'm hoping that items are recoverable but I understand the corrupt chr thang :)

Account - tmaan
Chr - The only Sorc - Buffy

Thanks all!!!!

t

Yup, Tmaan might have killed one :)

User avatar

RcSuD
Mod Team
Mod Team
Posts: 204
Joined: Sun Feb 15, 2015 6:08 pm
Location: BC Canada
Twitch.TV: http://Twitch.TV/
Status: Offline

Re: Methinks I have a corrupt chr boyz

Postby RcSuD » Sat Aug 15, 2015 3:28 am

:o :o :o :o :o
Ambition is a poor excuse for not having enough sense to be lazy.

User avatar

Topic author
tmaan
Not A Puppet, But A Real Boy
Not A Puppet, But A Real Boy
Posts: 359
Joined: Fri Feb 20, 2015 6:35 am
Location: Milwaukee, Wi
Twitch.TV: http://Twitch.TV/
Age: 57
Status: Offline

Re: Methinks I have a corrupt chr boyz

Postby tmaan » Sat Aug 15, 2015 4:53 am

RC, your exuberance is only exceeded by the girth of my belly :)

Ha! Problem solved, I have a grumpy XP computer. "Ol Buffy makes and joins games just fine from the Win 7 comp.... Never thought of the easy check for a solution. It would have been too easy, duuuhhhhhh........

Problem solved.......


Return to “Help Desk and Frequently Asked Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 

 

cron