RuneBank

Found a problem? Website? Game? Report it here.
User avatar

Topic author
zonkhonk
Forum Newbie
Forum Newbie
Posts: 21
Joined: Sat Sep 26, 2015 12:37 am
Status: Offline

RuneBank

Postby zonkhonk » Sat Sep 26, 2015 11:26 pm

viewtopic.php?f=98&t=264&p=1874#p1874

to get the rune bank item cube a rune
(Ohm, Lo, Sur, Ber, Jah, Cham, Zod)
- to add to the rune bank cube a rune with the same type of rune bank
(up to 5 runes can be added at a time)
- to take out a rune cube the rune bank


Cubing a CHAM just makes it a JAH rune no Bank.

User avatar

Moogie
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 733
Joined: Wed Feb 18, 2015 1:06 am
Age: 59
Status: Offline

Re: RuneBank

Postby Moogie » Sun Sep 27, 2015 1:08 am

I have many cham banks. Make sure you add an id scroll with the rune! No id scroll, you just downgrade the rune.
The power of Diablo ll gets stronger as time goes on! It keeps pulling you back!


Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 

 

cron